darkest whisper
Bun venit pe DarkestWhispers, un forum RPG real și fantastic, cu tematică HP ,dar cu o viziune nouă și îndepărtată de cărți și de filme. Crează-ți personaje și vino să te distrezi alături de noi! Pentru orice problemă nu ezitați să contactați staff-ul.
UPDATE 01 Deocamdată singura ”noutate” este noul skin, căci după cum se vede forumul nu este foarte activ. Acest skin plănuiesc oricum să-l țin până la sfârșitul verii, întrucât voi fi ocupată și nu voi mai avea timp să-l schimb așa des.
GUIDELINES
MEMBER GROUPS
APPLICATION
FACE CLAIM
MEMBER DIRECTORY
CHARACTER REQUESTS
ADVERTISING
SITE CREDITS

 
Add Reply
New Topic
New Poll

 Regulament, update 24.11.2016
Rogue.
 Posted: Oct 19 2013, 05:56 PM
Quote
Rogue.
21
she / her / hers
Admin
" />
2871
POSTS
frecator de menta
SHIPPER
REQUEST
TRACKER
DEVELOPMENT
Maria Ioana
Anne
21 - pm - Offline


Regulament
we all must obey the rules

1. in primul rand este preferabil sa va faceti si un cont de user. cu acesta puteti vota la concursurile din cadrul forumului, posta la jocurile OCC, la wanted adds si in alte sectiuni de genul, chiar si pentru sugestii, nemultumiri si altele.
2. pasul 2 este acela de a va face conturi petru unul sau mai mult personaje sub forma "First Middle Last Name ". in cazul ca personajul vostru are o porecla si preferati ca numele sa-l puneti sub forma Porecla + Family name nu e absolut nicio problema (si eu am Ned Stark in loc e Eddard Stark si asta e doar un exemplu).
3. despre ceea ce trebuie sa contina fisa. sincer nu am impus pana acum, dar nu strica daca scrie o propozitie/ 2 despre cum a ajuns la Hogwarts sau in cadrul Ministerului. nu e obligatoriu sa aveti si history si personality, e obligatoriu sa aveti macar una dintre ele. daca insa personajul este om, vampir sau orice alta specie care nu are legatura cu Hogwartsul / Ministerul precizati cu ce se ocupa sau daca inca nu se ocupa cu absolut nimic
4. gemeni. ii las in continuare permisi, dar sa lamurim o chestie. daca cereti cuiva un fc si v-a fost dat si apoi persoana respectiva renunta la personajul acela, da, fc-ul va revine voua si il puteti da la randul vostru ca geaman altcuiva. in schimb daca voi aveti un geaman si vreti sa renuntati la el nu puteti sa-l pasati la altcineva fara acordul celui care detine PRIMUL acel fc. asta ca sa nu apara discutii, caci stiu din experienta cate certuri pornesc din asa ceva. in continuare FARA CLONE. in schimb, sunt permise si dublurile...dar dublurile trebuie sa aibe ceva diferenta de ani intre ele, gen minim 20 de ani.
5. despre schimbatul fcului si modificari de personaje. am renuntat la regula cu maxim 3 ori per personaj pentru ca nimeni (inclusiv eu nu o respecta). cu toate astea incercati sa nu exagerati, adica sa tot renuntati la personaje si sa faceti altele in continuu. pe acest forum noi incercam sa conturam povesti cat mai longevive, iar asta e imposibil in contextul in care un user nu ar tine de personaje.
6. despre POWER PLAY si GODE MODE. sunt permise numai in cazul in care ati stabilit cu userul / userii cu care postati ca aveti voie cu asa ceva. totusi sa nu se exagereze rau cu ele va rog. mai sunt permise de asemenea userilor care nu au experienta in rpg foarte mare, pentru ca nu sunt drastica.
7. minimul de cuvinte a fost parca mereu un subiect controversat. stiu ca a fost un timp cand am pus 100 cuvinte pentru ca majoritatea postam prea scurt si faceam spamm. ma multumesc de acum si cu 50 ,dar nu mai putin!
8. despre topicurile in mai multi. multa lume se plange cateodata ca ramane in urma... incercati sa asteptati pe toata lumea cand postati in mai multi, anuntati atunci cand se posteaza in topicul respectiv si pe cei pe care nu au observat asta ca sa nu se piarda de tot.
9. despre alte specii, unde au fost tot timpul discutii. repet regula aceea... nimeni nu are voie sa aibe mai mult de jumate din numarul de personaje la alte specii. am sa verific asta in curand si orice e prins cu matza in sac i se vor scoate din personaje pana va respecta toate condiitiile, insa inaintea de asta veti primi un avertisment daca e cazul. regula asta nu e facuta pentru a va restrictiona si a va ingreuna postatul, insa cele mai multe personaje ar trebui sa fie totusi pe domeniul de vrajitori ,asta pentru ca tema principala asta e, desi noi ne-am extins si am permis foarte multe lucruri
10. despre postat la jocuri / insta / shit like this nu am pus pana acum vreo regula de nu postati prea mult / prea putin acolo, nu exista aici vreun concurs cu cine are mai multe posturi, ca nu suntem la post hunting, ci pe un forum de rpg. as vrea totusi o limita de decenta de a nu intra pe forum doar pentru a posta strict la jocuri. multumesc


--------------------
user posted imageuser posted image
PMWebsiteGTalkAIMYIMMSN
^
Rogue.
 Posted: Feb 9 2016, 01:27 PM
Quote
Rogue.
21
she / her / hers
Admin
" />
2871
POSTS
frecator de menta
SHIPPER
REQUEST
TRACKER
DEVELOPMENT
Maria Ioana
Anne
21 - pm - Offline


Regulament 2.0
some things I forget to say

1. mhm, da. cum azi am avut curatenie as vrea sa incep cu ceva foarte important. Inchiderea topicurilor... nu stiu de ce, dar mai nimeni nu posteaza in 'inchidere topicuri' si trebuie noi tot timpul sa facem curatenie de topicuri vechi dupa date. fratilor nu va cad mainile daca dati un reply la 'inchidere topicuri' si puneti topicuri vechi sau in care nu mai aveti idei aka de gand sa postati . chiar v-as ruga sa va ocupati mai mult de asta, ca uneori imi mai sccapa si mie unele topicuri si stau degeaba deschise. multumesc anticipat...
2. despre certuri. ma repet ca intre useri nu sunt permise ! daca in RPG e voie ca nah e rpg nu realitate nu vreau sa vad ca va luati la trei pazeste pe forum, pentru orice nemultumiri aveti unul fata de celalt va rog sa nu vi le rezolvati pe forum, ci in privat, prin pmuri, mess sau oricare alte modalitati de socializare.
3. daca va simtiti jigniti, izolati de cineva sau orice de genul pentru asta sunt inca 2 admini la dispozitia voastra in afara de mine si puteti trimite oricaruia din ei un PM, nu numai mie, caci pana la urma asta intra in sarcinile noastre.


--------------------
user posted imageuser posted image
PMWebsiteGTalkAIMYIMMSN
^
0 User(s) are reading this topic (0 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Topic Options
Add Reply
New Topic
New Poll


 


 

SKINNED BY Vanessa of SHINE and CAUTION
GO TO TOP